tisdag 25 maj 2010

Nu bjuder vi upp!

Efter ett antal år som panelhönor vågar vi nu bjuda upp till dans! Under många år har Orsa haft ett sargat självförtroende, men de senaste fem åren har det hänt saker i Orsa som man inte trodde var möjliga tidigare. Det har flyttat hit kreativa och modiga entreprenörer, Orsa Grönklitt utvecklar besöksnäringen med raketfart i Orsa, kommunikativa inflyttare startar tjänsteföretag på löpande band. Kommunen svarar upp med tjänstegarantier, medborgar- och företagardialoger, nya attraktiva bostadsområden, mm, mm. Allt är inte tip top och mycket finns kvar att göra, MEN vi känner oss ändå nu redo att bjuda in ännu fler som vill vara med och bygga en ny kommun. Aktiva, nyfikna och drivande människor som gillar att hugga i och vara med om att skapa sin egen framtid tillsammans med andra entreprenörer.

Så nu bjuder vi upp till dans. Idén är lite knäpp och utflippad, men desto bättre. Vi har ju faktiskt galenskap inskrivet i kommunens vision... Kalle Moraeus låter hälsa att han tycker att idén är kanon och att han är en av dem som kommer att bjuda upp :-) Så let´s dance- tillsammans! Bjud in vänner, bekanta, besökare, varandra till en ljusare framtid.

Läs mer om Orsa bjuder upp på den nya fliken på http://www.destinationorsa.se/. Kolla gärna in filmen (5 minuter) som beskriver upplägget.

Vi ses på dansgolvet, välkommen upp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar