lördag 1 maj 2010

Tack till alla!!!!

(foto: Hans Olander Mora Tidning)
Ja, så stod de där som vinnare till slut. Vår egen Orsakör. I det sjunde programmet gjorde de ännu en suverän sånginsats och tog hem svenska folkets hjärtan så det stänkte om det! Sju gånger har de tagit på sig sina profilkläder sponsrade av Orsa Grönklitt, Craft, Orsabostäder, Orsa Besparingsskog, Profiltextil och Stjärnöga och äntrat bussen ner mot Stockholm. Sju gånger har de hämtat fika från Brödboden och fruktkassar på Willys och Coop. "Trettiosju" gånger har de repat på Teaterbaren. De har blivit stajlade av Håretamet, smyckade av Lilla Lisa design och Guldsmed Thomas Granath. Och sju gånger har de trogna och hängivna supportrarna blivit tryggt transporterade av Hans Lans och andra duktiga chaufförer från Siljan Buss för att skrika, sjunga, heja och älska fram sin egen kör i studion vid Frihamnen.

Ett stort tack till er alla! Och ett jättestort, varmt och innerligt tack till alla er i kören som lagt så mycket tid på att träna, resa, vänta och uppträda! Sen måste vi skicka ett tack till alla anhöriga som har tagit hand om barn, hus och husdjur när delar av familjen har sjungit för Orsas ära nere i Stockholm. Tack till alla Orsingar (i och utanför Orsa) som nästa månad får betala en betydligt större telefonräkning än vanligt.

Sist men inte minst. Tack Kalle Moraeus för proffsigt och hjärtligt ledarskap av kören, det syns verligen att du har trivts med det, en så leende och lycklig Kalle har vi väl aldrig sett på scenen förut :-)

Ett stort tack till er alla, nämnda och glömda! Känns faktiskt lite tomt... Vad ska vi nu ta oss för på lördagkvällarna...?

tack

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar