söndag 14 februari 2010

Körslaget o allt på en gång...


Först blir det klart att Bröderna Moraeus ska tävla i Melodifestivalen med Perra Moraeus son Johans låt. Några dagar innan de går upp scenen i arenan i Sandviken så ringer Meter TV och berättar att Kalle Moraeus ska vara med i Körslaget. Orsa Spelmän i Melodifestivalen= kul o bra för Orsa. Kalle med kör i Körslaget= dubbelkul och möjligheter till massor av bra exponering. En febril aktivitet utbryter, vem ska göra vad? Audition när? Onsdag!? Hjälp, hur ska vi hinna? Möte med Meter Television. Ska vi köpa in oss på extra exponering? Kanske företagen i Orsa kan vara intresserade... måste kolla det! Vilka ska hjälpa till vid audition? Vilka platser ska vi tipsa Meter om att de ska filma? Ut med affischerna på strategiska platser i Orsa. Kalle tittar sammanbitet på oss från 15 ställen runt om i samhället, "I want you!" Banderoller, transportsponsring, kolla sponsorer, mediabevakning av audition. Snabbt in med en extra rubrik på http://www.destinationorsa.se/, o s v, o s v.


Samma helg var Orsa resmål i "På spåret", missade det helt, får kolla in det på SVT Play istället i efterhand. Och snart tävlar Anna Haag i OS också.


Allt på en gång? ja visst! Kul för Orsa & bra reklam :-)


Än så länge har vi klarat oss hyfsat, Orsa Spelmän gick till "andra chansen", snudd på finalplats. Håll tummarna för alla Orsingar o rösta så telefonerna glöder:-) God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar