lördag 6 mars 2010

Idag smäller det- part IV




Om part I var Orsa Spelmäns första framträdande i Melodifestivalen till Johan Moraeus härliga låt, Part II maraton-audition till Kalle-kören i Körslaget och part III Anna Haags fina lopp i Vancouver-OS så kommer nu part IV och part V- hemkomsten för Anna Haag där vi stänger av Kyrkogatan lördag eftermiddag och firar Anna riktigt rejält, Orsas största idrottsstjärna just nu. En fantastisk tjej, såväl privat som tävlingsmässigt. Blir nästan som en Yra, fast på vintern?



Och sen ikväll part V, när bröderna Moraeus ställer sig på scenen i Örebro för att försöka kvala in till finalen med Johan Moraeus fina låt "Underbart". Underbart var ordet, lite extra kul att vara Orsabo i dessa dagar! Vilka duktiga representanter vi har.

Alltihop kryddat med en flödande vårvintersol från blå himmel över Orsasjön. Det är gott att leva!

Och mitt i alltihop ligger Ellen, nio månader och sover sin förmiddagssömn inne i sovrummet . För henne är vårt hus och vår gård jorden och vår familj / våra husdjur är dess invånare. Ibland gästspelar några släktingar och vänner. Ellen bryr sig inte om vem som har vunnit OS eller vem som går vidare ikväll, bara hennes egen lilla värld finns kvar, trygg och stabil. Men vi andra (utom katterna så) åker ner o firar Anna o håller tummarna i kväll så de vitnar. Utom när vi använder dem för att Sms:a röster med förstås :-)

God dag! Ola G 6 mars 2010.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar