tisdag 9 mars 2010

Orsas nya skrud

Orsas nya skrud!
Olle Lundberg och jag, Karin Nybacka, från LundbergDesign kommer imorgon onsdag den 10:e mars till Orsa för att presentera en förstudie som vi har gjort tillsammans med Berg Arkitektkontor och Ogilvy Destination om hur vi hoppas att Orsa och Siljan kan utvecklas inom en snar framtid. Vi har bland annat jobbat med förslag på skyltsystem, designelement och arkitektoniska element. Vi har lyssnat på folk från trakten om önskemål och visioner, och hoppas att det vi presenterar ska falla både Orsabor, blivande Orsabor och besökare i smaken!

Det har varit ett spännande projekt där vi har mött många kreativa människor som har gett oss inpiration i vårt arbete med orten. Vi har slagits av vilken drivkraft och positiv anda det finns hos Orsaborna och vi hoppas på att vårt förslag på en designlinje för Siljan och Orsa kommer att kunna utvecklas med kraft både på kort och lång sikt.

Vi har valt att jobba med Siljans traditioner och symbolik som inspiration i vårt designarbete, anpassat till samtiden. Genom denna röda tråd kan destinationen få en unik identitet. Redan imorgon den 10:e mars avslöjar vi vår vision för Orsa!


-------------------------------------------------------------------------------
KARIN NYBACKA & OlleLundberg
INDUSTRIAL DESIGNERS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar