onsdag 3 mars 2010

Familjen Lindström på nya äventyr i Orsa?

Jo, jag hörde ett obekräftat rykte om att familjen Lindström har bokat in sig på en vintersemester Orsa. Familjen Lindström??? Jo, ni vet, de som åkte till Orsa i somras, klappade kor, hoppade vattenskidor i Lillån och roade sig i Grönklitt bland isbjörnar, kanoter och fyrhjulingar. Med klumpiga självsäkra pappan Lars och jättegravida mamman Heléne. Vad ska de hitta på den här gången? Kommer de att våga sig ut i den okända vildmarken på riktigt bland vargar och björnar? Är den nya familjemedlemmen med nu och är det en pojke eller flicka?

Vad tycker de om Orsas vinteraktiviteter? Och vad hände egentligen med hårfönen som de glömde på parkeringen när de for från storstán mot Orsa? Är de lika uppvarvade som förra gången eller sitter den lugnande Orsaeffekten i fortfarande? Och vad har hänt med diskussionen som barnen försökte ta upp med pappan förra gången, om att de kunde flytta till Orsa? Pappa Lasse verkade ju inte vara så imponerad av den idén direkt...

Det sägs att de kommer till Orsa någon gång under mars och att vi kan få se resultatet under april. Jag sätter en guldpeng på att Lars gör minst ett par vurpor den här gången, någon som sätter emot?

Snart på en Youtube-kanal nära dig??

Ola G 3 mars 2010

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar